Tule rohkeasti ja kerro hoitotoiveesi, olen täällä sinua varten

Beauty Drop tarjoaa laajan hoitovalikoiman josta löydät hoidot sekä ihon eri ongelmiin ja rentoutumiseen arjen kiireen keskellä. 
Naisten kasvohoidot ja kokovartalohoidot, miesten ihonhoito ja nuorten hoidot on suunniteltu yksilöllisesti sinun tarpeitasi vastaaviksi.

Kemialliset happokuorinnat ja mikroneulaus edustavat tuloksellista ihonhoitoa luonnollisesti ja turvallisesti. Toskani Cosmetics kasvohoitojen tuoteperhe kasvoi tehokkailla hoidoilla PIGMENTTI HÄIRIÖISTÄ sekä AKNESTA ja AKNE ARVISTA kärsiville ongelmaihoille.

Käytössäni on myös erilaisia hoitolaitteita joilla saadaan lisätehoa hoitoihin. Erikoisuutena on Calluspeeling jalkahoito – hoito jossa ei käytetä lainkaan veistä, käsihoidot, ihokarvojen poistot sokerilla naisille ja miehille, kestopigmentointi 15 vuoden kokemuksella ja Beauty Colors-värianalyysi kuuluvat myös palveluvalikoimaani.

Hoidoissa käytän Bioline jato, Toskani Cosmetics hoitosarjoja, jotka ovat korkeatasoisia, tehokkaita sekä tuloksellisia ja joiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Tee arjesta juhlaa laadukkaan ARTDECO-meikkisarjan avulla. Helppokäyttöistä laatua kohtuuhinnalla, upeita tuotteita joilla luot kestävän ja kauniin meikin niin arkeen kuin juhlaan.

Beauty Drop on itsestään ja läheisistään huoltapitävien sekä hemmottelevien kauneushoitola,

tervetuloa tekemään varauksia hoitoihin.

VARAA AIKA

Facebook

Facebook

19 July 2018

Aurikoiset lomaterveiset, töihin palaan 9.8. torstaina ☀ Nautinnollista ja …
Lue lisää
Facebook

11 July 2018

Helppo ja nopea kesämeikki syntyy Artdeco luomivärikynillä, Lip Brilliance …
Lue lisää
Facebook

2 July 2018

Olen kesälomalla 2.-6.7. Liike on suljettu loma-ajan. Lomaterveisin Johanna ☀
Lue lisää
Facebook

29 June 2018

Katso lähellä olevat palvelut i Find sovelluksen avulla kätevästi ilmaiseksi ! 👍😊
Lue lisää
Facebook

11 June 2018

Hyvinvointia vartalolle 💖
Lue lisää