Tuotteet naisille

Bioline Jatò - aitoa italialaisen perheyrityksen voimaa!

Bioline Jatò on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tuotteet on jalostettu modernin teknologian keinoin turvallisiksi, mutta tehokkaiksi ja sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä.

Bioline laajasta tuoteperheestä löytyvät laadukkaat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon sekä erikoistilanteisiin ja tarpeisiin niin kasvoille kuin vartalollekin.

Päivittäinen rituaali – puhdistustuottet kauniin ihon lähtökohta.

LINE + linjan tuotteet - Dolce + / aqua+ / vita+ / pura+ 

Natural Balance 24/7 - vihreä valinta, palauttaa iholle välttämättömien aineiden (happi, mineraalit, vitamiinit) luonnollisen tasapainon.

Mineral Skincare MAN - uudistaa ja antaa kasvoille terveemmän ja näkyvästi raikkaamman ulkonäön

De-Ox C-evolution - antaa iholle energiaboostin ja hyvänolon tunteen

Desense - rauhoittaa ja vahvistaa ärtynyttä ja couperosa ihoa.

Primaluce - kosmeettinen kuorintahoito ihon uudistamiseen

Lifting Code - anti-age linja ihon luonnolliseen kiinteytykseen

AGE Beauty Secret - palauttaa ihon nuorekkuuden

Details of Beauty - elinvoimaa ja elvytystä iholle

Sundefense - aurinkotuotteet antavat tehokkasta suojaa sekä hoitavat ihoasi - nauti auringosta turvallisesti. +TAN ACTIVATOR geeli vahvistaa ihon puolustusmekanismeja sopii kasvoille ja vartalolle. Estää aurinkoihottuman syntyä ja mahdollistaa päivetyksen jopa vaalealle iholle. Aurinkosuojat kasvoille UVA /UVB 30 ja 50 vartalolle UVA/UVB 15 ja 30.

Body Concept - kokonaisvaltaista hyvinvointia koko keholle.

Bioline Jatò on italialainen kansainvälisesti tunnettu, arvostettu sekä palkittu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla lähes 40 vuotta. Sarjassa yhdistyy italialaisen perheyrityksen filosofia, johon kulminoituvat arvot perheen syntyperästä, maantieteellisestä sijoittumisesta ja hyvinvoinnin kulttuurista. Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu, tehty tehokkaammaksi ja turvalliseksi.

Bioline Jatò -tuotteiden voima lähtee luonnosta.

www.bioline.fi                                                                        Etusivulle


TOSKANI

Farmaseuttista laatua - medikaalista kosmetiikkaa

TOSKANI yli 30 vuotta kokemusta ja käytössä farmaseuttinen tietotaito luoda innovatiivisia tuotteita ammattikäyttöön sekä kotihoitoon.

 Tiede ja tutkimus ovat osa TOSKANI:n DNA:ta, joka mahdollistaa kehittää tuotteita jotka ovat: TEHOKKAITA, TURVALLISIA ja INNOVATIIVISIA.

Toskani työskentelee puhtaimpien ja olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista.

Kemiallisten happokuorintojen vaikutukset

 • ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja sen myötä myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
 • kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
 • ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset epäpuhtaudet vähenevät
 • ihon kosteustasapaino paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
 • kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
 • pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee

Toskani-pen - kynäneulaus ja Toskani Dermaroller - mikroneulaus

Mikroneulat tekevät ihoon tuhansia pieniä reikiä (mikrokanavia), joiden kautta imeytetään tehoaineita syvälle ihon eri kerroksiin. Neulauksen vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoidosta.

Soveltuu käytettäväksi erilaisten ihon ongelmien hoitamiseen:

 • Ihon ikääntyminen, aknearvet, selluliitti, raskausarvet, pigmentaatio, alopecia, rasvakertymät jne.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-8 viikon hoitovälein. Saat huomattavasti suuremman tehon mikroneulauksesta, kun stimuloivia ja aktivoivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoito ei sovellu verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta.

Neulaushoitojen vaikutukset:

 • Muodostaa uutta kollageenia -> iho kiinteytyy ja tasoittuu
 • Aktiivisten aineiden imeytyminen tehostuu
 • Arvet ja arpikudos korjaantuu
 • Huokoset pienenevät
 • Pigmenttiläiskät pienenevät ja vaalenevat

toskani.com                                                                         Etusivulle


ARTDECO

Yksilöllistä kauneutta, tee arjesta juhlaa

Ratkaisuja kainiiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laajavalikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen sakasalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

ARTDECO meikkisarjan tuotteet ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisina jokaisen ulottuvilla.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin.

Siistiä ja käytännöllistä!

ARTDECO-meikkikokoelmasta löydät sopivat tuotteet niin päivittäisen arkimeikin tekoon kuin kestävään juhlameikkiinkin. Erikoistuotteista mielenkiintoisimpia ovat luomivärin pohjuste, huulipunan pohjuste ja huulipunan kiinnityslakka. Näillä tuotteilla onnistut meikin teossa vaivatta ja saat meikin kestämään yhtä hyvin kuin ammattilaisen tekemänä.

www.artdeco.de                                                                          Etusivulle


Calluspeeling - jalkahoidon uusi aikakausi

Calluspeeling jalkahoito on nopea ja tehokas tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille. Jo yhdellä hoitokerralla saat suloisen pehmeät jalat.

Calluspeeling jalkahoidossa ei jalkoja lioteta eikä käytetä veistä eikä jalkaporaa.

Calluspeelin jalkahoito voidaan kätevästi tehdä kasvohoidon yhteydessä.

Hoitotuloksen ylläpitämiseksi suositellaan kotihoitoon Maxex Foot Care Cream-jalkavoidetta, virkistävä ja pehmittävä hoitovoide sisältää laventelia ja eukalyptusta.

                                                                                                       Etusivulle


Foot by CCS Jalkavoide

CCS Jalkahoitovoide on jo pitkään ollut monien asiakkaiden erityinen suosikki. Se sisältää voimakkaasti pehmentävää raikasta eukalyptusta ja runsaasti kosteutta sitovaa karbamidia. Voide pehmentää kovettumia ja tekee jalat sileiksi ja pehmeäksi. Sen sisältämä eukalyptusöljy antaa jaloille myös raikkaan tuoksun. Paras vaikutus saadaan, jos hoitovoiteen annetaan vaikuttaa yön yli. Sukat jalassa nukkuminen antaa erityisen hyvän tuloksen.

CCS Jalkavoide on 175 ml tuubissa.

                                                                                                        Etusivulle


CND - nails fashion beauty

CND Shellac kestolakkuksella saat kauniit, kiiltävät ja kestävät kynnet jopa kolmeksi viikoksi.

CND SolarOil kynsiöljy on ratkaisu kaikille joiden kynnet ovat kuivat, usein hauraat tai halkeilevat. SolarOil kynsiöljy korjaa ja kosteuttaa, tekee kynsistä joustavat ja mukautuvat. Ehdoton "must have" hoitotuote sekä luonnonkynnelle että kynsienpidennyksille.

Vahingoittuneet kynnet?

CND RescueRXx korjaa vahingoittuneet ja hauraat kyntesi sekä ehkäisee kynsien katkeilua. Luonnonkynsi koostuu keratiinista ja RescueRXx toimii lisäten kynsille luonnollista keratiiniproteiinia, joka on uutettu villasta. RescueRXx on ensimmäinen hoitotuote, joka korjaa kynttä ilman kemikaaleja kuten formaldehydiä.

                                                                                                  Etusivulle