Laadukkaat ihonhoitotuotteet miehille

Bioline Jatoman -

uutta energiaa ja elinvoimaa miehen iholle

Suunniteltu miehen ihon erityistarpeisiin. Moisturitzing Anti-shine Emulsio virkistämään, hillitsee ihon kiiltelyä ja imeytyy nopeasti. Antiagin Energizing Cream ikääntymisen merkkejä vastaan, vahvistaen ihon luonnollisia ominaisuuksia. Molemmissa tuotteissa on miehekäs tuoksu.

Eye contour serum virkistämään ja kosteuttamaan silmänympärysihoa

Bioline Primaluce exforadiance

Ihoa asteittain uudistava kosmeettinen kuorinta.

Edistää ihon uusiutumista, kuorii ja kirkastaa.

Erityisesti tukkeutuneelle, rasvaiselle, pigmentoituneelle iholle.

Kysy rohkeasti, löydämme varmasti ihollesi sopivat tuotteet.

www.bioline.fi

TOSKANI COSMETICS

Farmaseuttista laatua - medikaalista kosmetiikkaa

Toskani Cosmetics syntyi tavoitteenaan suunnitella kosmeettisia ja lääkinnällisiä esteettisiä tuotteita hoitamaan ihoa ja parantamaan sekä ylläpitämään sen laatua, lähtökohtana, että iho on paras vaatteemme.

Viimeisimmän sukupolven tuotteita on kehitetty yli 20 vuoden ajan. Toskani työskentelee puhtaimpien ja olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista.

Kaikki on saanut alkunsa filosofiasta ME VÄLITÄMME, jolla Toskani ei pelkästään tarkoita asiakkaittensa ihon kuntoa, vaan myös heidän hyvinvointiaan ja yleistä hyvää oloa, koska terveys heijastuu ihoon.

Kemiallisten happokuorintojen vaikutukset

  • ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja sen myötä myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
  • kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
  • ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
  • ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset epäpuhtaudet vähenevät
  • ihon kosteustasapaino paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
  • kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
  • pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee

MIES, AJA PARTA EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ ENNEN HAPPOHOITOJA!

Akne ja aknearpihoito toteutetaan kaksivaiheisena sarjahoitona. Käyttäen hoidossa Purifying peel, Purifying cocktail tuotteita jotka sisältävät laajan kirjon innovatiivisia ainesosia ja lääketieteellisiä pitoisuuksia, jotka toimivat monella tavalla vähentäen tulehdusta ja vaalentaen sekä häivyttäen arpia. Hoidon tehoa lisätään käyttämällä lisäksi mikroneuleusta.

Foot by CCS Jalkavoide

CCS Jalkahoitovoide on jo pitkään ollut monien asiakkaiden erityinen suosikki. Se sisältää voimakkaasti pehmentävää raikasta eukalyptusta ja runsaasti kosteutta sitovaa karbamidia. Voide pehmentää kovettumia ja tekee jalat sileiksi ja pehmeäksi. Sen sisältämä eukalyptusöljy antaa jaloille myös raikkaan tuoksun. Paras vaikutus saadaan, jos hoitovoiteen annetaan vaikuttaa yön yli. Sukat jalassa nukkuminen antaa erityisen hyvän tuloksen.

CCS Jalkavoide on 175 ml tuubissa.

PFB Vanish - tehokas tuote sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon

PFB Vanish roll-on on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvneita karvoja, joita muodostuu usein karvanpoiston yhteydessä. PFB Vanish sisältää tehokkaita, mutta iholle helliä, kuorivia ja kosteuttavia ainesosia jotka lievittävät karvanpoistosta aiheutuvia iho-oireita nopeasti ja tehokkaasti.

PFB Vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ´nostaa` sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys mm. punotus ja turvotus häviävät. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Käyttö: kasvoille ja kaulalle - sisäänkasvaneille partakarvoille, kainaloihin, bikinialueelle, sääriin, rintaan, selkään päivittäin karvanpoiston jälkeen.

PFB Vanish + chromabright - kaksivaikutteinen tuote: ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja ja vaalentaa pigmenttiläikkiä.

PFB V anish + cromabright on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka sekä estää karvanpoistosta aiheutuneita iho-oireita ja vaalentaa UV-säteilystä ja ihokarvojen poistosta aiheutuneita tummentumia - ihoa valkaisematta.