Vartalohoidot

Bioline Body Consept on täysin uudistunut vartalohoitokonsepti, joka tarjoaa personoituja ratkaisuja edistämään terveyttä ja hyvinvointia sekä hoitamaan vartalon muutoksia.

Body Concept tarjoaa ainutlaatuisen yksilöllisen hoitosuunnitelman(konsultoinnin joka on maksuton), joita täydentämään on kehitelty monipuolinen valikoima kotihoitotuotteita. 

Bioline Exfo Marine

Puhdistava kuorintahoito koko vartalolle

Silkinpehmeä iho syväpuhdistavalla suolakuorinnalla. Kuolleenmeren suolakiteet, papaija ja centellauute pehmittää ja kuorii vartalon ihon sekä edistää ylimääräisten nesteiden poistumista. Erinomainen hoito ensimmäiseksi vartalohoidoksi.

59,00

Bioline Glyco Peel

Uudistava kuorintahoito koko vartalolle

Elinvoimaa iholle kokovartalon hedelmähappokuorinnalla. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho. Erinomainen hoito ensimmäiseksi vartalohoidoksi.

  59,00

Bioline Abdomen/Thighs/Buttocks

Intensiivinen täsmähoito paikallisten rasvakertymien ja selluliitin hoitoon erityisesti vatsan, sääreien ja pakaroiden alueelta. Suositellaan tueksi painonpudotukseen sekä istumatyöntekijöille.

99,00

Bioline Heavy Legs

Intensiivinen täsmähoito turvonneille ja väsyneille jaloille sekä selluliitin torjuntaan. Suositellaan palauttavana hoitona urheilijoille sekä seisomatyöntekijöille.

99,00

Aromahieronta

Rentouttava hieronta aromaattisilla öljyillä; selkä,pakarat, kädet ja decolte

49,00

Selän ihonpuhdistus

Timantilla/mekaanisesti/hapolla

90,00-

110,00

Intialainen päähieronta

40,00