Erikoiskasvohoidot

TKNpen-mikroneulauskynähoito                     189,00

Parantaa kollageenin muodostusta, tehostaa aktiivisten aineiden imeytymistä, korjaa arpia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Laajentuneet huokoset supistuvat, vahvistaa ihoa ja pintaverisuonistoa. Sarjahoidossa hoitojen väli 6-8 viikoa, mikroneulauskynä hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi hoidoksi.

RADIANCE - kasvohoito

157,00/

144,00

Radiance hoito on jo yhdellä hoitokerralla toimiva ihon vaalennushoito, joka poistaa pigmenttimuutoksia, puhdistaa ihoa ja uudistaa sekä kirkastaa ikääntyvää ihoa.

Hoidossa käytettävät Radiance Peel, Radiance cocktail sekä Radiance Peel off mask sisältävät laajan kirjon innovatiivisia ainesosia ja lääketieteellisiä pitoisuuksia, jotka toimivat monella tavalla pigmentin muodostumisen eri vaiheissa. Hoito vaalentaa sekä ehkäisee uusien pigmenttimuutosten syntymistä.

Radiance hoidolla on myös huomattava uudistava, juonteita silottava ja kiinteyttävä antiage-teho

Radiance ksavohoito toteutetaan kaksivaiheisena sarjahoitona

AKNE ja AKNEN JÄLKIHOITO

175,00/

125,00

Akne ja aknearpihoito toteutetaan kaksivaiheisena sarjahoitona. Käyttäen hoidossa Purifying peel, Purifying cocktail tuotteita jotka sisältävät laajan kirjon innovatiivisia ainesosia ja lääketieteellisiä pitoisuuksia, jotka toimivat monella tavalla vähentäen tulehdusta ja vaalentaen sekä häivyttäen arpia. Hoidon tehoa lisätään käyttämällä lisäksi mikroneuleusta.

DERMAROLLER-mikroneulaus

240,00/ 180,00

Mikroneulaus on hoitomuoto, joka vähentää juonteita, kiinteyttää ja uudistaa veltostunutta ihoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Hoitomuoto on erittäin hyvä myös arpien (esim. aknearvet, raskausarvet) hoitamisessa. Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto ihon kunnon parantamiseen.

Mikroneulaus parantaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Dermaroller -mikroneulat tekevät ihoon tuhansia mikroskooppisen pieniä reikiä (mikrokanavia), joiden kautta aktiiviaineet saadaan imeytymään syvälle ihoon. Aktiiviaineina käytän Toskani Cosmeticsin esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita seerumeita ja hoitoaineita. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja ihosta tulee napakampi.

Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta. Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 4-6 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman tehon mikroneulauksesta, kun stimuloivia ja aktivoivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen. Hoitoa voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina ja toipumisaika on lyhyt.

KEMIALLISET HAPPOKUORINNAT 

99,00 - 129,00

Kemiallinen happokuorinta kuorii iholta kuolleet ihosolut ja ihon uusiutuminen nopeutuu, tuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat, miiliumit) vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät. Kollageenin muodostus nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee. Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee.

Kemiallinen Happokuorinta on turvallinen esteettinen toimenpide joissa käytän vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja, jolloin hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Happokuorinta antaa näkyvän hoitotuloksen jo yhdellä hoitokerralla. Se sopii ihon hyvinvointia ylläpitäväksi hoidoksi tai sarjahoitona erilaisiin iho-ongelmiin.

PRIMALUCE - kosmeettinen kuorinta

Primaluce sarjahoito 3 kertaa

99,00

268,00

Primaluce on tuloksellista ihonhoitoa kaikille ihotyypeille hellävaraisten hedelmähappojen avulla. Kirkastava ja uudistava AHA- ja PHA-happohoito, joka palauttaa iholle tasapainon. Syvävaikutteinen sarjahoito ehkäisee ja häivyttää juonteita, tasapainottaa epäpuhdasta ihoa sekä tasoittaa pigmenttimuutoksia.

DE-OX c evolution

108,00

Palauttaa heleyden ja auttaa ihoasi suojautumaan päätetyöskentelyn, stressin, ilmansaasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamilta haitallisilta vaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille, herkimmällekin iholle.

LIFTING CODE - koodi luonnolliseen kauneuteen

130,00

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen, kaulan ja silmänympärysten ihoa.

AGE BEAUTY SECRET - iättömän kauneuden salaisuus

135,00

Age Beauty Secret on ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, suojaava ja uudistava hoitolinja. Parantaa ihon ominaisuuksia, kuten ihon rakennetta, joustavuutta ja kirkkautta. Sopii kaikkiin iän tuomiin ihomuutoksiin ihotyypistä riippumatta sekä väsyneelle, stressaantuneelle iholle.

DETAILS OF BEAUTY - erikoishoito silmien ja suun ympärille

67,00

Tehohoito kiinteyttämään ja poistamaan turvotusta

NEULATON MESOTERAPIA

130,00

Kiinteyttää, tasoittaa ihon väriä, heleyttää ja kosteuttaa, uudistaa ihosoluja luonnollisesti.

Tehokas, turvallinen ja pehmeä hoitomenetelmä, joka yhdistää neulattoman mesoterapian sekä ultraäänimenetelmän. Terapeuttinen ultraääni LED-väriterapialla rentouttaa kasvolihaksia, stimuloi mikroverenkiertoa ja uudistaa ihoa. Mesoterapiassa hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava hoitoaine, joka sähköisten impulssien avulla imeytetään syvälle kudokseen saavuttaen optimaaliset tulokset.

MEDIWAVE TAKE TEN

+ naamio

+ kiinteyttävä UÄ

55,00

+ 10/15,00

+ 10,00

TAKE TEN -sarjahoito 10 kertaa, viimeissä hoidossa peel off erikoisnaamio

 530,00

Face lift ilman neuloja - luonnollinen kasvojenkohotus jos kärsit…

  • Rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmienalueella
  • Roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
  • Turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista
  • Kalpeista ja väsyneistä kasvoista

TAKE TEN -hoitoa otetaan aina ensin 10 x 10 min sarjahoito (koko hoitokerta n. ½ tuntia), 2 - 3 kertaa viikossa. Tämän jälkeen ylläpitohoito asiakkaan mukaan n. kuukauden välein. Tämä "kasvojumppa" on todellinen veitsetön kasvojen kohotus.

  • Kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa
  • Kasvolihakset kuntoutuvat: rypyt ja juonteet loivenevat, kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen
  • Kalpeat ja väsyneet kasvot saavat nuorekkaan elinvoimaisen värin

www.taketen.net