Kasvohoidot

AKNE JA AKNEN JÄKLIHOITO

175,00/

125,00

Akne ja aknearpihoito toteutetaan kaksivaiheisena sarjahoitona. Käyttäen hoidossa Purifying peel, Purifying cocktail tuotteita jotka sisältävät laajan kirjon innovatiivisia ainesosia ja lääketieteellisiä pitoisuuksia, jotka toimivat monella tavalla vähentäen tulehdusta ja vaalentaen sekä häivyttäen arpia. Hoitoa tehostetaan käyttämällä lisäksi mikroneulausta.

KEMIALLISET HAPPOKUORINNAT

99,00- 129,00

Kemiallinen happokuorinta kuorii iholta kuolleet ihosolut ja ihon uusiutuminen nopeutuu, tuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat, miiliumit) vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät. Kollageenin muodostus nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee. Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee.

Kemiallinen Happokuorinta on turvallinen esteettinen toimenpide joissa käytän vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja(Toskani Cosmetics Mandelic peel 30/50%, Lactic Peel 30/50%, Glycolic Peel 35/50/70%, Salicylic 10%) jolloin hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

ENNEN KEMIALLISTA KUORINTAA PARRANAJO 24h ENNEN HOITOA JA 24h HOIDON JÄLKEEN!

Happokuorinta antaa näkyvän hoitotuloksen jo yhdellä hoitokerralla. Se sopii ihon hyvinvointia ylläpitäväksi hoidoksi tai sarjahoitona erilaisiin iho-ongelmiin.

Bioline line+ 

89,00

klassinen kasvohoito - ihotyypin mukaan

Bioline line+  ihotyypin mukainen kasvohoito terapeuttisella ultraäänellä

99,00

Natural Balance 24.7

80,00

Vihreä valinta - luonnonmukainen hoitolinja palauttaa iholle vitamiinien, mineraalien ja hapen luonnollisen tasapainon. Naturalbalance edustaa modernia luonnonmukaista ihonhoitoa kaikenikäisille miehille ja naisille ihotyypistä riippumatta.

Ultraäänikasvohoito

73,00

Syväpuhdistus, kuorinta, kosteuttavan emulsion imeytys, naamio ja päivävoide
Kirkastaa, uudistaa, kuorii ja puhdistaa ihoa, lisää ihon aineenvaihduntaa ja hapenottokykyä

Ultraäänikasvohoito express

52,00

Syväpuhdistus, kuorinta, kosteuttavan emulsion imeytys ja päivävoide

Timanttihionta

78,00

Alkupuhdistus, timanttihionta, kosteuttava emulsio, naamio ja päivävoide
Kuorii, puhdistaa, kirkastaa, tasoittaa ja uudistaa.

Timanttihionta express

52,00

Alkupuhdistus, timanttihionta ja päivävoide

Nuoren ihon puhdistus

75,00

Kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio.