Kasvohoidot

Karpaasin karaistus

99,00- 129,00

KEMIALLINEN HAPPOKUORINTA kuorii iholta kuolleet ihosolut ja ihon uusiutuminen nopeutuu, tuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat, miiliumit) vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät. Kollageenin muodostus nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee. Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee.

Kemiallinen Happokuorinta on turvallinen esteettinen toimenpide joissa käytän vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja(Toskani Cosmetics Mandelic peel 30/50%, Lactic Peel 30/50%, Glycolic Peel 35/50/70%, Salicylic 10%) jolloin hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

ENNEN KEMIALLISTA KUORINTAA AJA PARTA EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ!

Happokuorinta antaa näkyvän hoitotuloksen jo yhdellä hoitokerralla. Se sopii ihon hyvinvointia ylläpitäväksi hoidoksi tai sarjahoitona erilaisiin iho-ongelmiin.

Karpaasin tehokaraistus

175,00/

125,00

AKNE- JA AKNEARPIHOITO toteutetaan kaksivaiheisena sarjahoitona. Käyttäen hoidossa Purifying peel, Purifying cocktail tuotteita jotka sisältävät laajan kirjon innovatiivisia ainesosia ja lääketieteellisiä pitoisuuksia, jotka toimivat monella tavalla vähentäen tulehdusta ja vaalentaen sekä häivyttäen arpia. Hoitoa tehostetaan käyttämällä lisäksi mikroneulausta.

ENNEN KEMIALLISTA KUORINTAA PARRAN AJO EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ!

Komea 

Bioline jato kasvohoito - elvyttämään, kosteuttamaan, uudistamaan ja kirkastamaan

Hoidettu joustava iho huokuu elinvoimaa.

89,00

Miehekäs

73,00

Ultraäänikasvohoito / Timanttihionta

Syväpuhdistus, kuorinta, kosteuttavan emulsion imeytys, naamio ja päivävoide / Alkupuhdistus, timanttihionta, kosteuttava emulsio, naamio ja päivävoide 
Kirkastaa, uudistaa, kuorii ja puhdistaa ihoa, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja hapenottokykyä

Pikahuolto

Timanttihionta express / Ultraäänikasvohoito express

52,00

Alkupuhdistus, timanttihionta ja päivävoide/Syväpuhdistus, kuorinta, kosteuttavan emulsion imeytys ja päivävoide

Nuoren ihon puhdistus

75,00

Kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio.